DavosBlog

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Από στόμα σε στόμα (ΓΥΝΑΙΚΑ)

Ανακαλύψαμε ή μαs είπαν, δοκιμάσαμε και μαs άρεσαν. Σαs τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα Από τη Λένα Ιωαννίδου

1. Στα άκρα
Τα ξηρά μαλλιά «προδίδονται» από τις κατεστραμμένες άκρες τους, ιδίως όταν ταλαιπωρούνται με καθημερινό styling. Εκεί ακριβώς στοχεύει το θρεπτικό serum αναδόμησης Repair & Protect του Pantene. Το δοκιμάσαμε σαν θεραπεία, για έναν περίπου μήνα, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι τα μαλλιά μεταμορφώθηκαν! Ακόμα και οι άκρες τους έγιναν λείες και απαλές, σαν να μην πέρασε ποτέ από πάνω τους... καυτός αέρας του σεσουάρ. Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.
2. Η ομορφιά «Αγκαλιάζει»
Ιούνιος 2009. Αποστολή στην Ικαρία και στους Φούρνους. Γιατροί και εθελοντές οργάνωσαν γυναικολογικές εξετάσεις, pap-test, εμβολιασμό και κυρίως ενημέρωσαν τις γυναίκες των ακριτικών νησιών ότι ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας μπορεί να προληφθεί. Κι αυτό ήταν μόνον η αρχή. Η L'Oréal Paris συνεργάζεται και υποστηρίζει έμπρακτα τις δράσεις της ομάδας του «Αγκαλιάζω» προσφέροντας μια ανοιχτή αγκαλιά για όσες φοβούνται τη διάγνωση του καρκίνου, για όσες πάσχουν, για τους συγγενείς τους, για όσες θεραπεύτηκαν και πρέπει να σταθούν και πάλι όρθιες. Δεν αξίζει να γίνουμε κι εμείς μέλη αυτής της υπέροχης αλυσίδας αγάπης;
3. Τα ιάματα της φύσης
Τι γνωρίζουμε για την Gemmotherapy (Γεμμοθεραπεία); Σχεδόν τίποτα, πρέπει να ομολογήσουμε. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για την Bio Jouvance Paris, μια ξεχωριστή μάρκα που έρχεται επιτέλους και στην Ελλάδα. Οι θεραπείες και τα προϊόντα περιποίησης που έχει δημιουργήσει πάνω στις αρχές του σημαντικού αυτού κλάδου της φυτοθεραπείας οφείλουν τη δράση τους στα ιάματα από τους εμβρυϊκούς ιστούς που βρίσκονται στα μπουμπούκια και στα νεαρά βλαστάρια των φυτών. Η αντιγηραντική θεραπεία Bio-Transform, η Κρυοθεραπεία με τα Beauty Globes, οι διάσημες μάσκες αναζωογόνησης ή η Μεσοθεραπεία με μαγνήτες χρυσού είναι μερικές από τις διάσημες μεθόδους της Bio Jouvance Paris, που εφαρμόζονται σε επιλεγμένα spa και ινστιτούτα. Μάθετε το πού, στο τηλέφωνο 210 7250.478 ή στο www.urbanebeauty.gr.
4. Ευαισθησίες
Εύθραυστη επιδερμίδα, με κοκκινίλες και, το χειρότερο, ευρυαγγείες. Τα περισσότερα καλλυντικά -και δοκιμάζει πολλά- την ενοχλούν. Η περίπτωση της συναδέλφου μας δεν είναι η μοναδική. Πολλές γυναίκες ταλαιπωρούνται από τέτοιου είδους ευαισθησίες. Πρόσφατα, λοιπόν, της προτείναμε να αφήσει τους πειραματισμούς και να αναζητήσει στο φαρμακείο τη Sensibio AR Crème της Bioderma, μια εξειδικευμένη κρέμα καθημερινής περιποίησης που καταπραΰνει, ενυδατώνει και μειώνει την ερυθρότητα. Λίγες εβδομάδες αργότερα μας ανακοίνωσε χαρούμενη ότι η κατάσταση της επιδερμίδας της βελτιώθηκε αισθητά και πως η συμβουλή μας «έπιασε τόπο»!
5. Ενα δώρο στα μαλλιά
Ο Christophe Robin συγκαταλέγεται στους κορυφαίους κολορίστες του κόσμου -δεν είναι τυχαίο ότι η L'Oréal τον έχει χρίσει σύμβουλό της στις βαφές. Κορυφαία όμως είναι και η πολυτελής σειρά ανάπλασης για βαμμένα μαλλιά, που δημιούργησε πριν από χρόνια. Τα προϊόντα Christophe Robin αγαπήθηκαν πολύ -κυρίως από τα τοπ μόντελ- για την εντυπωσιακή λάμψη που προσφέρουν στα ταλαιπωρημένα από τις βαφές, εύθραυστα μαλλιά. Εφέτος, για να γιορτάσει τα γενέθλια της σειράς, παρουσίασε την Crème Lavante au Citron, ένα εξαιρετικό σαμπουάν-θεραπεία που ξαναδίνει στα μαλλιά όλα όσα τους στερούν τα χημικά των βαφών. Αναζητήστε την αποκλειστικά στα Body N' Soul.

Πηγη:www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου