DavosBlog

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Δύσκολο να γίνει το ματς της Καβάλας

Ο Μιχάλης Ντάκος έγραψε στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Hellas on Line Καβάλα - Πανιώνιος την αιτία που διεκόπη ο αγώνας στο "Ανθή Καραγιάννη".


Ο ξανθιώτης διαιτητής είχε διακόψει το σημερινό (10/2) αγώνα στο 69' λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, με αποτέλεσμα η μπάλα να μην μπορούσε να αναπηδήσει στο τερέν.
Ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, υποστήριξε ότι θα μπορούσε να ολοκληρωθεί ο αγώνας, ενώ εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για το αν έπρεπε να γίνει. Ο Μάκης Ψωμιάδης είχε κι αυτός την ίδια άποψη, ότι δεν έπρεπε να γίνει ο αγώνας, καθώς το γήπεδο δεν μπορούσε να απορροφήσει την βροχή. Εξέφρασε, μάλιστα, και την απαισιοδοξία του ότι είναι δυνατόν να γίνει ο αγώνας αύριο (11/2).
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάκης Ψωμιάδης γλύτωσε την αποστολή του Πανιωνίου από περαιτέρω ταλαιπωρία, καθώς ο ίδιος έπεισε τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου να μείνουν οι κυανέρυθροι και σήμερα (10/2), καθώς ήταν δύσκολο να ψάχνουν για κατάλυμα, εξαιτίας των εκδηλώσεων για το καρναβάλι που γίνονται σε διάφορες πόλεις της Μακεδονίας.

Πηγη:www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου